U Vašem dvorištu, kući ili stanu
Pronađite mesto za Fontanu

Poštovani,

Kako bismo se što bolje upoznali, odlučio sam da podelim sa Vama priču o nastanaku i poslovanju firme Nijagara.

Davne 1991. godine javila mi se želja da prenesem bar mali deo prirode u svoje dvorište, da uredim eksterijer u kom ću moći da uživam neprekidno i osećam se spokojno. Kao jako mlad, nisam znao odakle da krenem, ali sam bio siguran da to što želim da imam bude drugačije. A zatim je krenula improvizacija! Prikupljanje potrebnog materijala sa obližnje reke kao što su kamenje, biljake, dekorativni panjevi… Sve je bilo spremno za spajanje u jednu celinu. Tako su nastale SPOLJNE KAMENE FONTANE, gde se ljubav javila na prvi pogled. Dolazili su prijatelji, komšije, pričali od usta do usta o oduševljenju i želji da i njih usrećim sa jednim takvim umetničkim delom. Sasvim slučajno je krenula izrada prve, druge, desedete fontane…. Kako se približavala zima, a ljudi i dalje želeli da uživaju u žuboru vode, odlučio sam da napravim istu takvu idilu, ovog puta u zatvorenom prostoru. UNUTRAŠNJE KAMENE FONTANE su ubrzo postale sve zastupljenije u porodičnim domovima. Pošto živimo jako brzo, da bismo opstali bilo je potrebno pratiti trendove i nadograđivati se. Krenule su i nove tehnologije, želja za što urbanijim životom, samim tim i ideje  su morale da prate inovacije. MODERNE FONTANE su jako dobro prihvaćene jer su i prilagodnjive za sve vrste prostora, a posebno se za kafice, restorane, firme… Dok sam od VODENIH ZIDOVA i VODENIH STUBOVA napravio, pored vizuelnog, i svrsishodno zadovoljstvo kao npr.zidno odvajanje prostorija, providna vrata, povezivanje delova zidova itd.

Posebno sam ponosan na deo jedinstvenih proizvoda u asortimanu kao što su VODENI LUSTERI, VODENI STUBOVI, VODENE NITI.

Kao već izgrađena porodična firma, pozivani smo na razne izložbe, sajmove, davali intervjue za novine, učestvovali u tv emisijama, projektima… Zajedno tražimo dodatne poslove i svako od ukućana je zadužen za određeni segment. Veliki značaj ima deo dekoracija za proslave, gde smo svoju raznovrsnu ponudu maksimalno proširili zarad Vašeg zadovoljstva prilikom uveličavanja svih vrsta slavlja. Iz ponude izdvajamo nekoliko vrsta ŠAMPANJAC FONTANA, STOLOVA ZA TORTE, PODNI DIM I  UNUTRAŠNJI VATROMET

Počeli smo ručno da pravimo SVEĆE od sojinog voska, koje nisu štetne za Vas i okolinu i takođe, služe za ulepšavanje svih vrsta prostorija.

Ovim putem želim da Vam se zahvalim što ste uz nas više od 30 god.,što nam pomažete da se lakše suočimo sa usponima i padovima, što zajedno uspevamo da prevaziđemo svaku prepreku i uspešno nastavimo saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Srdačan pozdrav,

Goran Stanojević

ZR ,,Nijagara” uspešno se bavi:

projektovanjem, izradom i montažom unutrašnjih, spoljnih, modernih fontana, vodenih zidova, stubova, niti, stolova, lustera, dekoracijma za proslave…

Sve fontane se izradjuju po porudžbini u različitim veličinama i oblicima, po zahtevu kupaca. Višegodišnji rad i iskustvo doprineli su da deo prirode uspešno prenesemo u Vaše privatne i poslovne prostore, što potvrđuju i svi naši zadovoljni kupci. Ako želite da svoj prostor ulepšate sa nekim od naših proizvoda pozovite nas, rado ćemo vam izaći u susret. Pridružite nam se u zajednićkim idejama i budite i Vi deo projekta. Zasigurno cemo opravdati Vaše poverenje.

Vaša NIJAGARA